Kerro meille toiveesi!

Kerro meille toiveesi ja esittelemme sinulle juuri oikeat kohteet sinulle sopivana hetkenä!

Avaa tästä >

Tarjous

Pyydä Ilmainen arvio asunnostasi

Soita heti!

Hämeenlinnassa
040 456 0553
 
asiakaspalvelu@autiotalot.fi

 

Välittävä asuntokauppa

Asuntokauppa Hämeenlinnassa

Autiotalot Lkv Oy tarjoaa apua asuntokauppaan Hämeenlinnan alueella. Asuntokauppa voi olla hankalaa, mutta meille Autiotalot Lkv Oy:ssä asuntokauppa on tuttu juttu. Siksi olemme mielellämme apunasi, toteuttamassa onnistunutta asuntokauppaa. Meiltä saat henkilökohtaista palvelua ja apua, kun asuntokauppa tulee ajankohtaiseksi elämässäsi.

Käsiraha asuntokaupassa

Asuntokauppaa valmistellessa asunnosta maksetaan käsiraha. Käsirahan summa asuntokaupassa voi olla enintään 4% kauppasummasta. Käsirahaa ei tule sekoittaa varausmaksuun, joka joissain tapauksissa voidaan asunnosta maksaa. Varausmaksu on maksu, joka maksetaan sellaisesta asunnosta, jota ei vielä ole edes rakennettu tai joka on rakenteilla. Jos asunnon ostaja päättää vetäytyä kaupasta, varausmaksu kuuluu palauttaa hänelle. Toisin on käsirahan kanssa. Käsiraha sitouttaa ostajan asuntokauppaan ja jos asuntokauppa peruuntuu ostajan päätöksestä, käsirahaa ei palauteta.

Asuntokaupassa, käsirahan maksusta tulee tehdä kirjallinen sopimus. Sopimus ja maksu tehdään ostotarjouksen vakuudeksi. Käsirahasopimus velvoittaa myös myyjää. Jos asuntokauppa peruuntuu myyjän päätöksestä, hänen tulee palauttaa ostajan maksama käsiraha välittömästi ja lisäksi maksaa ostajalle käsirahan suuruinen summa.

Kauppakirja asuntokaupassa

Kauppakirja on asunnon myyjän ja ostajan välinen kirjallinen sopimus, jossa asuntokauppaa koskevat asiat määritellään. Asuntokauppalain mukaan sopimus sisältää myös ostajaa suojaavat minimivaatimukset. Me Autiotalot Lkv Oy:ssä olemme apunasi asuntokaupan kauppakirjan laatimisessa.

 

Onko sinulla kysyttävää - Haluatko lisätietoa palveluistamme?

Jätä nimesi ja puhelinnumero. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Nimi
Puhelin