Aulangontie 98, 13900, Hämeenlinna

Kiinteistö Oy Aulangon Ruusulaakso I alueelle valmistuu 16 kpl vapaa-ajan mökkiä, joista 10 kpl tällä hetkellä valmiina (näistä 3 myyty ja 1 varattu). Nykyaikaiset ja mukavuuksin varustetut mökit ovat kukin noin 400m2 omalla pihapalstallaan. Historiallisesti tunnetun Aulangon alueen vieressä olevalta vapaa-ajan asuntoalueelta löytyy jokaiselle jotakin.
Aulangon Ruusulaakson mökkialue rajoittuu golfkenttään (Eversti), lähellä myös Aulangon Hugo, Aulangonjärveen ja kauniiseen metsään. Aulangonjärven rantaan rakennetaan yhteinen tilava sauna ja laituri. Sieltä pääsee myös Aulangonjärvelle soutelemaan. Ruusulaakson vieressä sijaitsee Aulangon ulkoilumaja ja sauna, talvisin myös avantopaikkoineen. Lisäksi Ruusulaakson mökkikylä sijaitsee aivan Vanajanveden tuntumassa, josta löytyy veneilystä kiinnostuneille loistavat puitteet. Viereiseltä kylpylähotellilta löytyy tunnetusti hyvät kokous- ja majoitustilat vieraillesi.
Helppoa vapaa-ajan viettoa tai vaikka etätyön tekoa uniikissa ympäristössä. Kaupan kohteena ko yhtiön osakkeet, jotka oikeuttavat mökin ja pihapalstan hallintaan, varainsiirtovero 2% kauppahinnasta. Kysy lisää ja sovi esittelystä.

Asunnon tiedot
Sijainti
Aulangontie 98, 13900, Hämeenlinna
Tilat
Tupa, kph/wc, parvi + terassi + varasto + piha-alue
Asuinpinta-ala n.
21.5 m2
Kokonaispinta-ala
21.5 m2
Rakennusvuosi
2019
Lämmitys
Suora sähkö
Ikkunoiden suunta
Ikkunat 3 suuntaan
Keittiö/varusteet
Tuvan keittiötilassa kaapistot, keraaminen liesi (2-levyinen), liesikupu, jääkaappi. Lattiamateriaalina laminaatti.
Kph/wc/varusteet
Kylpyhuoneessa suihku, suihkukaappi, wc-istuin, pesuallas, peilikaappi. Lattia laatoitettu, seinät maalattu lasikuitutapetti, lattialämmitys. Lämminvesivaraaja alaslasketun katon välitilassa, seinämallinen "pax" poistoilmapuhallin.
Sauna
Yhtiölle rakenteilla Aulangonjärven rantaan yhteissauna.
Kunto
Hyvä
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätietoja
Kiinteistö Oy Aulangon Ruusulaakso I alueelle valmistuu 16 kpl vapaa-ajan mökkiä, joista 10 kpl tällä hetkellä valmiina (näistä 3 myyty ja 1 varattu). Nykyaikaiset ja mukavuuksin varustetut mökit ovat kukin noin 400m2 omalla pihapalstallaan. Historiallisesti tunnetun Aulangon alueen vieressä olevalta vapaa-ajan asuntoalueelta löytyy jokaiselle jotakin. Aulangon Ruusulaakson mökkialue rajoittuu golfkenttään (Eversti), lähellä myös Aulangon Hugo, Aulangonjärveen ja kauniiseen metsään. Aulangonjärven rantaan rakennetaan yhteinen tilava sauna ja laituri. Sieltä pääsee myös Aulangonjärvelle soutelemaan. Ruusulaakson vieressä sijaitsee Aulangon ulkoilumaja ja sauna, talvisin myös avantopaikkoineen. Lisäksi Ruusulaakson mökkikylä sijaitsee aivan Vanajanveden tuntumassa, josta löytyy veneilystä kiinnostuneille loistavat puitteet. Viereiseltä kylpylähotellilta löytyy tunnetusti hyvät kokous- ja majoitustilat vieraillesi. Helppoa vapaa-ajan viettoa tai vaikka etätyön tekoa uniikissa ympäristössä. Kaupan kohteena ko yhtiön osakkeet, jotka oikeuttavat mökin ja pihapalstan hallintaan, varainsiirtovero 2% kauppahinnasta. Kysy lisää ja sovi esittelystä.
Lisätiedot
Yhtiö
Autiotalot LKV Oy
Kattotyyppi/kate
Pulpetti/huopa
Asuinhuoneistot
16
Rakennusaine
Puu/lauta
Lämmitys
Suora sähkö
Autopaikat
Pihapaikat
Yhtiön yhteiset tilat
Kiinteistöosakeyhtiöllä yhteinen kylmä varastorakennus sekä Aulangonjärven rantaan rakenteilla oleva rantasauna.
Suoritetut korjaukset
Uudet, asumattomat mökit.
Isännöitsijä/puh
Veijo Kallioinen
Kiinteistönhoito
Osakkaat
Tontin pinta-ala n.
7878.00 m2
Lisätietoja
Aulangon Ruusulaakso I on ensimmäinen vaihe Ruusulaakson alueelle suunnitellusta vapaa-ajan asuntoalueesta. Kunkin mökin mökkipalsta noin 400 m2. Ruusulaakso I tontin vuosivuokra 2023 alkaen 5876EUR. Kokonaisuudessaan alueelle on suunniteltu 80 kpl vapaa-ajan mökkejä kaavan mukaisesti.
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki
Hämeenlinna
Kylä/Kaup.osa
Aulanko
Tontin pinta-ala n.
7878.00 m2
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Asuinaluetietoja
Palvelut
Aulangon kylpylä, ratsastustallit sekä tenniskentät, Puistometsä ja näkötorni, golfkentät Hugo ja Eversti, Aulangon ulkoilumaja sekä monimuotoiset liikuntamahdollisuudet kesällä ja talvella.
Liikenneyhteydet
Hyvät liikenneyhteydet, rautatieasema noin 5,5 km, moottoritielle noin 7 km. Hämeenlinnan keskustaan noin 6 km.
Hinta
Myynti hinta
114900 EUR
Muut ostajan maksut
Mökkikohtainen sähkönmittaus