Kankaantaustantie 33, 13100, Hämeenlinna

Vankkaa tekoa oleva, v.-65 valmistunut täystiilitalo erinomaisella sijainnilla Kankaantaustan rauhallisella omakotialueella. Asuin- ja tukitilat 2.kerroksessa, asuinkerroksessa 4h,k ja erillinen 2h,kk asunto, kellarikerroksessa saunatilat, todella runsaasti varastotilaa sekä iso lämmin autotalli. Lisäksi piharakennuksena ns vanha talo myöskin varastokäyttöön. Monien mahdollisuuksien vaihtoehto. Passeli vaikka kahden sukupolven tarpeisiin tai yrittäjälle, jolle kotitoimisto on tärkeä. Tekniikaltaan kunnossa oleva jykevä talo, sauna/psh ja yläk.wc uusittu ja käyttövesiputket uusittu, muuten asuintiloiltaan pitkälti peruskuntoinen talo, jossa on paljon potentiaalia. Reilunkokoinen, oma tontti 1548 m2. Kysy lisätietoja ja sovi esittelystä.

Rakennus
Sijainti
Kankaantaustantie 33, 13100, Hämeenlinna
Tilat
4h,k,erill.wc,vh + 2h,kk,wc + sauna,psh,pkh,autot.,varastot ja lämmönjakoh.
Asuinpinta-ala n.
146.0 m2
Kerrosluku
2
Keittiö/varusteet
Kaapistot, sähköliesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin, astianpesukone. Pienen puolen kk, kaapistot, 2-levyliesi, jääkaappi.
Kph/wc/varusteet
Pesuhuoneessa suihku ja amme, pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät laatoitettu. Löylyhuoneessa puukiuas. Asuinkrs. kph:ssa suihku ja wc, lattia ja seinät laatoitettu, pienellä puolella erill.wc.
Pintamateriaalit
Tiili/tiili
Korjaukset
Saunaosasto ja psh sekä yläkerran ison puolen kph uusittu 2000 luvun alussa, käyttövesiputket samoihin aikoihin, öljysäiliöt sisäsäiliöiksi (2 x 1500l) -07, peltikatto maalattu n. 5v sitten. Muuten normaaleja hoito- ja ylläpitohuoltoja.
Kunto
Tyydyttävä
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Vankkaa tekoa oleva, v.-65 valmistunut täystiilitalo erinomaisella sijainnilla Kankaantaustan rauhallisella omakotialueella. Asuin- ja tukitilat 2.kerroksessa, asuinkerroksessa 4h,k ja erillinen 2h,kk asunto, kellarikerroksessa saunatilat, todella runsaasti varastotilaa sekä iso lämmin autotalli. Lisäksi piharakennuksena ns vanha talo myöskin varastokäyttöön. Monien mahdollisuuksien vaihtoehto. Passeli vaikka kahden sukupolven tarpeisiin tai yrittäjälle, jolle kotitoimisto on tärkeä. Tekniikaltaan kunnossa oleva,muuten asuintiloiltaan pitkälti peruskuntoinen jykevä talo, jossa on paljon potentiaalia.
Energiatodistus
Ei ole
Asbestikartoitus
Ei
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
109-20-58-420
Kunta/Kaupunki
Hämeenlinna
Kylä/Kaup.osa
Kankaantausta
Tontin pinta-ala n.
1548 m2
Käyttövesi
Kunnan
Viemari
Kunnan
Maasto
Tasainen tontti, nurmikkoa, istutuksia
Pääosin nurmikkoa, jonkin verran istutuksia
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Asuinaluetietoja
Palvelut
Kauppakeskus Goodman n. 1,8km, Kauppatori n. 2,2 km, Koulut: Alakoulut Myllymäki, Seminaari, yläk. Kauriala, lukio Kauriala
Liikenneyhteydet
Hyvät
Hinta
Myynti hinta
199000 EUR
Velkaosuus
0 EUR
Muut ostajan maksut
Varainsiirtovero 4%