Verhonkatu 10, 13100, Hämeenlinna

Loistosijainnilla Myllymäessä, vuonna 1990 valmistunut omakotitalo. Nykyisten omistajien toimesta taloon tehty kattavia päivityskorjauksia mm. lämmitysjärjestelmä vaihdettu kaukolämmöstä maalämpöön (vesikiertoinen lattialämmitys, ei autotalli), asennettu hormi ja vuolukivinen takka / leivinuuni, asuintiloja muokattu/avarrettu väliseiniä poistamalla, lämmin varasto muutettu kodinhoitohuoneeksi (tehty kulku sisäkautta + vesi ja viemärivaraukset), sisäseinäpinnat pohjakäsitelty ym. Päivitysremontti on keskeneräinen. Keittiöstä, sauna- ja pesutiloista sekä kaikista asuintiloista puuttuvat kaikki kiintokalusteet, kodinkoneet- ja laitteet, lattia- ja seinäpinnoitteet ym.
Tästä viimeistelemällä tekevälle perheelle oman maun mukaiseksi toivetaloksi. Lisää potentiaalia talolle tarjoaa koko talon alalta auki oleva käyttöullakkotila. Tontilla myös höylähirsinen piharakennus, jossa ”kesähuone” ja 2 varastoa. Kohde joka täytyy nähdä paikan päällä. Kysy lisätietoja ja sovi esittelystä.

Asunnon tiedot
Sijainti
Verhonkatu 10, 13100, Hämeenlinna
Tilat
2(3)mh, olohuone,keittiö,sauna,psh,pkh,(khh),kph/wc, erill.wc + autot.,tekn.tila, varasto + käyttöullakko
Asuinpinta-ala n.
125.0 m2
Kokonaispinta-ala
173.0 m2
Rakennusvuosi
1990
Kerrosluku
1
Lämmitys
Maalämpö
Keittiö/varusteet
Keittiössä ei kiintokalusteita eikä kodinkoneita. Lattia betonipinnalla.
Kph/wc/varusteet
Saunaosaston pesuhuoneessa suihkuvaraus 1 suihkulle, lattia betonipinnalla, seinät pinnoittamatta, ei vesikalusteita. Pukuhuonetilan lattia betonipinnalla, seiniä ei pinnoitettu.
Sauna
Löylyhuoneen lattia betonipinnalla, ei kalusteita, seinät pinnoittamatta.
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Loistosijainnilla Myllymäessä, vuonna 1990 valmistunut omakotitalo. Nykyisten omistajien toimesta taloon tehty kattavia päivityskorjauksia mm. lämmitysjärjestelmä vaihdettu kaukolämmöstä maalämpöön (vesikiertoinen lattialämmitys, ei autotalli), asennettu hormi ja vuolukivinen takka / leivinuuni, asuintiloja muokattu/avarrettu väliseiniä poistamalla, lämmin varasto muutettu kodinhoitohuoneeksi (tehty kulku sisäkautta + vesi ja viemärivaraukset), sisäseinäpinnat pohjakäsitelty ym. Päivitysremontti on keskeneräinen. Keittiöstä, sauna- ja pesutiloista sekä kaikista asuintiloista puuttuvat kaikki kiintokalusteet, kodinkoneet- ja laitteet, lattia- ja seinäpinnoitteet ym. Tästä viimeistelemällä tekevälle perheelle oman maun mukaiseksi toivetaloksi. Lisää potentiaalia talolle tarjoaa koko talon alalta auki oleva käyttöullakkotila. Tontilla myös höylähirsinen piharakennus, jossa "kesähuone" ja 2 varastoa. Kohde joka täytyy nähdä paikan päällä. Kysy lisätietoja ja sovi esittelystä.
Lisätiedot
Kattotyyppi/kate
Harja / pelti
Rakennusaine
Puu / lauta
Lämmitys
Maalämpö
Suoritetut korjaukset
Nykyisten omistajien tekemiä peruskorjauksia mm. lämmitysjärjestelmä vaihdettu kaukolämmöstä maalämpöön (vesikiertoinen lattialämmitys, ei autotalli), rakennuksen alkuperäinen betonilaatan yläpuolinen puukoolattu/eristetty lattiarakenne poistettu ja asennettu uusi vesikiertoinen lattialämmitys + pintavalu, asennettu hormi ja vuolukivinen takka / leivinuuni, asuintiloja muokattu/avarrettu väliseiniä poistamalla, lämmin varasto muutettu kodinhoitohuoneeksi (tehty kulku sisäkautta + vesi ja viemärivaraukset), sisäseinäpinnat pohjakäsitelty.
Tontin pinta-ala n.
922 m2
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
109-7-31-1293
Kunta/Kaupunki
Hämeenlinna
Kylä/Kaup.osa
Myllymäki
Tontin pinta-ala n.
922 m2
Käyttövesi
Kunnan
Viemari
Kunnan
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Maasto
Tasainen tontti
Pääosin nurmikolla
Asuinaluetietoja
Palvelut
Lähikauppa Poltinaho, Kauriala, kauppakeskus Goodman n.1,3km, keskustaan n.1,6km, Koulut: Päiväkodit Kankaantaka, Kauriala, alakoulu Myllymäki, yläkoulu ja lukio Kauriala.
Liikenneyhteydet
Hyvät, myös julkisilla liikennevälineillä.
Hinta
Myynti hinta
249000 EUR
Kiinteistövero
622.00 EUR/v
Muut ostajan maksut
Varainsiirtovero 4%