Kiusamäentie 66, 14300, Hämeenlinna

Rauhallisella, Mankelimäen asuinalueella, reilunkokoinen omakotitalo jossa tilaa elää ja asua isommallekin perheelle. Perussiisti, 4 makuuhuoneen talo, tilava keittiö ja olohuone, kaikki tilat I-tasossa. Vesikeskuslämmitys ilma-vesi-lämpöpumpulla, käyttövesiputket uusittu 90-luvun lopussa. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 2002 valmistunut verstasrakennus, jossa tilaa noin 162m2. Rakennukset omilla tonteilla joiden pinta-alat yhteensä 2438m2. Hyvät tilat asumiseen ja harrastetiloiksi tai yhdistä asuminen ja yrittäminen omissa tiloissa. Monien mahdollisuuksien kiinteistö, jota myydään ensisijaisesti yhtenä kokonaisuutena. Kysy lisää ja sovi esittelystä.

Asunnon tiedot
Sijainti
Kiusamäentie 66, 14300, Hämeenlinna
Tilat
5h,k,sauna,psh,takkah.,erill.wc,2vh + erillinen verstasrakennus
Asuinpinta-ala n.
165.0 m2
Kokonaispinta-ala
m2
Rakennusvuosi
1976
Kerrosluku
1
Lämmitys
Vesikeskus (ilma-vesi lämpöpumppu/sähkö), verstas sähkö / leivinuuni
Keittiö/varusteet
Kaapistot, jääkaappi, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone. Verstaan keittiössä kaapistot, jääkaappi, sähköliesi ja liesituuletin.
Kph/wc/varusteet
Pesuhuoneessa suihku, pesukoneliitäntä. Lattia ja seinät laatoitettu. Löylyhuoneessa puukiuas, lattia laatta, seinät paneli. Erill.wc lattia laatta, seinät maalattu. Verstaan kph:ssa suihku, suihkukaappi ja wc-istuin + erill.wc. Lattiat ja seinät laatoitettu.
Kunto
Tyydyttävä
Vapautuu
Vapautuminen sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Rauhallisella, Mankelimäen asuinalueella, reilunkokoinen omakotitalo jossa tilaa elää ja asua isommallekin perheelle. Perussiisti, 4 makuuhuoneen talo, tilava keittiö ja olohuone, kaikki tilat I-tasossa. Vesikeskuslämmitys ilma-vesi-lämpöpumpulla, käyttövesiputket uusittu 90-luvun lopussa. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu 2002 valmistunut verstasrakennus, jossa tilaa noin 162m2. Rakennukset omilla tonteilla joiden pinta-alat yhteensä 2438m2. Hyvät tilat asumiseen ja harrastetiloiksi tai yhdistä asuminen ja yrittäminen omissa tiloissa. Myydään ensisijaisesti yhtenä kokonaisuutena. Pintamateriaalit: Asuinhuoneissa oh ja 1mh lattiat parkettia, 1mh laminaattia ja 2mh muovimattoa, keittiön lattia laatoitettu, takkahuoneessa muovimatto. Takkahuoneessa suoravetoinen takka, verstaalla varaava leivinuuni.
Lisätiedot
Kattotyyppi/kate
Harja / pelti
Rakennusaine
Puu / tiili, verstas puu / lauta
Lämmitys
Vesikeskus (ilma-vesi lämpöpumppu/sähkö), verstas sähkö / leivinuuni
Suoritetut korjaukset
1990-luvun loppu, käyttövedet uusittu, öljylämmityksestä luovuttu (kattila ja säiliö poistettu käytöstä), tilalle ilma-vesi-lämpöpumppu 2015, piipun pellitys uusittu 2018
Tontin pinta-ala n.
1638 m2
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
109-575-5-107
Kunta/Kaupunki
Hämeenlinna
Kylä/Kaup.osa
Renko
Tontin pinta-ala n.
1638 m2
Käyttövesi
Kunnan (myös oma kaivo)
Viemari
Oma
Kaavoitustilanne
Kaavoittamaton
Maasto
Tasainen tontti
Puutarhatontti, nurmikkoa, istutuksia
Asuinaluetietoja
Palvelut
Lähikauppa Rengon keskusta n. 1,5km, Koulut: Renko n. 1,5km
Liikenneyhteydet
Hyvät
Hinta
Myynti hinta
129000 EUR
Kiinteistövero
690.00 EUR/v
Muut ostajan maksut
Varainsiirtovero 4% (mahd.liittymämaksut)