Peuraniementie 49, 34800, Virrat

Virroilla puhdasvetisen, kalaisan Kaltinlahden rannalla osoitteessa Peuraniementie 49, vapautuu alkuperäiseltä omistajalta vuonna 1994-1996 valmistunut lomakiinteistö. Pinta-alaltaan 4330m2 kokoisella runsaspuustoisella tontilla sijaitsee 86m2 hirsihuvila. Rakennusoikeutta on vielä jäljellä.

Huvila sisältää avaran olohuoneen, kaksi makuuhuonetta, tilavan yläparven sekä saunaosaston. Saunaosastossa on puulämmitteinen sauna, kylpyhuone, suihku, wc, 300l lämminvesivaraaja sekä lattialämmitys. Kylpyhuoneesta on kulku ulkoterassille, jossa sijaitsee terassiin upotettu luonnon ympäröimä tilava kylpypalju, joka on huvilan parasta antia.

Huvila on sähkölämmitteinen, mutta olohuoneessa on myös reilun kokoinen varaava takka. Keittiössä on sähköliesi, liesituuletin, mikro ja jääkaappi/viileäkaappi. Parvelle menevien portaiden alla sijaitsee pieni maakellari. Yöpymistilaa on n. 9-12 henkilölle ja huvila on myös talvikäyttöinen.

Hirsihuvilaa ympäröi kolmella puolella terassit ja tontilla sijaitsee hirrestä veistetyt puuliiteri, grillikatos sekä rantalaavu. Terassilta laiturille johtaa kyllästetystä puusta valmistetut rinneportaat. Lapsiystävällisessä rannassa on hiekkapohja ja uimaan pääsee sekä rantaa pitkin, että uimatikkailta. Rannassa on matala vesi, mutta lahden keskellä syvyys on jopa 28m. Rannan pinta nousee ja laskee vuodenaikojen mukaan.

Käyttövesi tulee kaupungin vesilaitokselta. Kiinteistössä on viemäröinti, 3000l umpikaivo sekä pesuvesien imeytyskenttä. Tontille tuleva tie aurataan talvella ja pidetään kesällä kunnossa tiehoitokunnan toimesta. Kaltinlahdelta on suora vesiyhteys Virtain keskustaan sekä Tampereelle. Virtojen keskustan palveluiden äärelle on teitse matkaa n. 12km. Kiinteistö myydään haluttaessa kalustettuna.

Asunnon tiedot
Sijainti
Peuraniementie 49, 34800, Virrat
Tilat
3h,k,kh/wc,sauna, parvi
Asuinpinta-ala n.
m2
Kokonaispinta-ala
86.0 m2
Rakennusvuosi
1993
Lämmitys
Sähkö, puu
Keittiö/varusteet
Jää-/viileäkaappi, sähköliesi, liesituuletin (aktiivihiili), mikroaaltouuni. Keittiön lattia on lautalattia ja seinät hirttä.
Kph/wc/varusteet
Pesutilojen lattia on laatoitettu, ja seinät hirttä. Suihkukulmauksessa on suihkukaappi, ja tilassa on wc ja lavuaari. Pesutiloissa on lattialämmitys, ja käynti sivuterassille, missä sijaitsee myös palju. Lämminvesivaraaja (300 litraa) on pesuhuoneessa.
Sauna
Sauna sijaitsee päärakennuksessa pesutilojen yhteydessä. Puukiuas.
Kunto
Hyvä
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätiedot
Kattotyyppi/kate
Loiva harjakatto, peltikate
Rakennusaine
Käsinveistetty pyöröhirsi
Lämmitys
Sähkö, puu
Tontin pinta-ala n.
4330 m2
Kiinteistö
Kunta/Kaupunki
Virrat
Tontin pinta-ala n.
4330 m2
Käyttövesi
Kunnan vesijohto
Viemari
Umpisäiliö
Kaavoitustilanne
Ranta-asemakaava
Maasto
Loiva rinnetontti, ranta-alue tasaista
Runsaasti puustoa, luonnonvarainen
Asuinaluetietoja
Palvelut
Lähikauppa Visuvedellä n. 7 km, Virrat n. 9 km
Lisätietoja
Rantaviivaa kartalta mitattuna n. 65 m.
Hinta
Myynti hinta
229000 EUR
Kiinteistövero
325.90 EUR/v
Muut ostajan maksut
Varainsiirtovero 4 %